Wereldrecords zwemmen

Zwemmen

Wereldrecords zwemmen

Wereldrecords zwemmen

Zwemmen is een ploeg- of individuele sport waarbij alle spieren van het lichaam worden gebruikt om met behulp van een slag door het water te gaan. Het spel vindt plaats in open water of in zwembaden. Het is een populair spel voor mensen die wat tijd willen doorbrengen met vrienden en familie, omdat het veel fysieke en mentale energie vergt om het spel te spelen. De meeste mensen besteden veel tijd aan zwemtraining, zodat ze competitief kunnen worden.

Elk land heeft zijn eigen regels over hoe zwemmen moet worden geregeld. De Internationale Zwemfederatie of IFF is het bestuursorgaan voor wedstrijdzwemmen. De IFF was verantwoordelijk voor het ontwerpen van de Olympische Spelen die in verschillende landen worden gehouden. Er zijn veel zwemwedstrijden die internationaal worden gehouden, en verschillende zwemteams worden samengesteld om aan deze evenementen deel te nemen.

Verschillende slagen zoals schoolslag, vrije slag, rugslag en vlinderslag worden gebruikt voor wedstrijdzwemmen. Om zich voor de wedstrijden te kwalificeren, moeten zwemmers aan verschillende criteria voldoen, zoals een diploma van de middelbare school hebben, in het bezit zijn van een wereldrecord en lid zijn van de Iff gekwalificeerde zwemteams. Bij de vrije slag en de rugslag moet een zwemmer de beste tijd van de wedstrijd hebben om de race te winnen. Zwemmen in een zwembad helpt mensen om te ontspannen en zich te verfrissen, zodat ze kunnen werken voor hun maximale potentieel.

Tags
Populair
img
De verschillende niveaus van wedstrijdzwemmen
img
Zwemmen - een geweldige workout
img
Lleren zwemmen
img
De verschillende vormen van zwemmen
img
Wereldrecords zwemmen
Trending