Leren zwemmen door te zwemmen - de basis

Zwemmen

Leren zwemmen door te zwemmen - de basis

water

Leren zwemmen door te zwemmen - De basis

Het water waarin we de hele dag zwemmen is een vitaal onderdeel van ons leven, of het nu een zwembad, een meer of een oceaan is. Water speelt een belangrijke rol in veel aspecten van ons leven. We hebben het nodig om ons af te koelen op warme dagen, om gifstoffen af te voeren via de huid en de ademhaling, en zelfs om te helpen bij gewichtsverlies. Zoals u zich kunt voorstellen, neemt water verschillende vormen aan, waaronder temperatuur, druk, chemische samenstelling, volume, weerstand tegen stromingen, en nog veel meer. Om het zwemmen onder de knie te krijgen, moet je eerst vertrouwd raken met de fundamentele regels van water en hoe het werkt.

Een veel voorkomende vorm van waterstroming bij sportieve sporten zoals zwemmen is de voorwaartse en achterwaartse beweging. Er zijn echter ook zwemmers die een meer natuurlijke zwemstijl hanteren, waarbij ze het momentum van hun voorwaartse beweging gebruiken om zichzelf voorwaarts in het water voort te stuwen. Voor dit soort zwemmers gaat het er bij het zwemmen om dat ze energie kunnen besparen en hun eigen natuurlijke vermogen kunnen gebruiken in plaats van te vertrouwen op externe bronnen. Een andere manier om energie te besparen in het water is om de zwemslag niet gedurende een grote hoeveelheid tijd te gebruiken. Er zijn een aantal uitstekende technieken en zwemoefeningen voor dit soort zwemmers om te leren, maar het water kan zich snel tegen je keren als je niet voorzichtig bent.

Sommige zwemmers proberen een eendelig natpak te dragen in plaats van een zwemuniform te dragen. Een eendelig natpak is geweldig voor diegenen die van nature getalenteerd zijn in het water, of voor zwemmers die gewoon energie willen besparen en minder ingewikkelde slagen willen proberen. Veel scholen en prive-zwembaden bieden een breed scala van verschillende soorten wetsuits die u kunt gebruiken om te zwemmen, van helder roze en oranje tot neutrale kleuren zoals bruin en groen, of meer traditionele kleuren zoals zwarten en marine blauwen. Als u zich niet comfortabel voelt bij het dragen van een traditioneel natpak, of als u op zoek bent naar een uniek ontwerp of kleur, kunt u het nuttig vinden om te winkelen bij uw lokale zwemmateriaal winkel voor een vooraf ontworpen natpak dat de juiste afmetingen en stijl voor u heeft.

Tags
Populair
img
De verschillende vormen van zwemmen
img
Alles over water
img
Lleren zwemmen
img
Zwemmen - een geweldige workout
img
Zwembaden
Trending